Davey Gerlings

xx

Mijn naam is Davey Gerlings. Ik heb gestudeerd op de universiteiten van Utrecht en Amsterdam. Tijdens mijn stages is de belangstelling voor verenigingen en politiek ontstaan en gegroeid: Hoe wordt beleid gemaakt? Wat zijn de juiste momenten voor bijvoorbeeld ondernemers of branches om hun mening te laten horen? Vergroot social media de lobby-kans of zijn andere methodes beter?

Ik heb stage gelopen bij de Tweede Kamer, bij het Europees Parlement en bij de Nederlandse ambassade op Malta. Daardoor heb ik de kans gehad om beleidsmakers van dichtbij aan het werk te zien. Daar heb ik enorm veel van geleerd.

Als jonge jurist ga ik vol enthousiasme aan de slag bij Putmans Verenigingsmanagement. Graag stel ik mijn kennis ter beschikking aan ondernemersverenigingen en aan Nekovri (de branchevereniging voor Nederlandse koel- en vrieshuizen), nog liever doe ik ervaring op uit contacten die ik met jullie hoop te krijgen.

Graag tot ziens of horens.