Verenigingsmanagement

Een compleet en professioneel secretariaat voor uw vereniging of voor uw parkmanagementorganisatie, op maat naar uw wensen. Met in ieder geval:

• Een eigen secretaris / parkmanager;
  • Een secretariaat als extern aanspreekpunt;
  • De secretaris/parkmanager als sparringpartner en ondersteuner voor bestuur en commissies;
  • Een financiële administratie;
  • Een ledenadministratie.

Putmans verenigingsmanagement maakt een onderscheidt tussen een branchevereniging en een ondernemersvereniging. Geïnteresseerd? Bekijk onze leaflets of neem contact op met één van onze adviseurs via 040-251 63 34 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

• Leaflet verenigingsmanagement branchevereniging
  • Leaflet verenigingsmanagement ondernemersvereniging

Heeft u alleen behoefte aan het uit handen geven van administratieve taken zoals het organiseren van ondernemersbijeenkomsten of het voorbereiden van vergaderingen? Dat  behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.