Sparringpartner van bestuur en commissies

Veel bestuurs- en commissieleden voelen een eenmalige behoefte om met een betrouwbare buitenstaander te reflecteren over de koers en toekomst van de vereniging. Vanuit Putmans Advies  hanteren wij daarvoor verschillende strategieën:

• Begeleiding van verandertrajecten (verandermanagement), zoals bij een fusie of de wens een hele nieuwe koers te gaan varen. Wij helpen u om het (nieuwe) beleid vorm te geven, alle ‘neuzen dezelfde richting in te krijgen’ en bij de praktische uitvoering;
  • Het uitvoeren van een mid-term review van de beleidsplannen;
  • Op basis van uw vragen kan ons web-based ledenonderzoek worden ingezet als tool om een beeld te verkrijgen van de mening van uw leden.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs via 040-251 63 34 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.