Een veilig en vitaal vestigingsklimaat

Een aantrekkelijk en veilig vestigingsklimaat is altijd een belangrijk item voor bedrijven en kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Wij hebben voor onze verenigingen al verschillende trajecten doorlopen:

• Het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het bedrijventerrein levert niet alleen duurzame samenwerking op met gemeente, politie en brandweer, maar zelfs een  korting op uw verzekeringspremies;
  • Camerabeveiliging kan in eigen beheer worden opgestart;
  • Verouderde bedrijven kunnen aan een herstructurering worden onderworpen om zo weer aan te sluiten bij de eisen van deze tijd;
  • Glasvezel is tegenwoordig steeds meer een must: op diverse terreinen ligt al glasvezel in eigen beheer van de ondernemersverenigingen, met hulp van Putmans Verenigingsmanagement opgestart.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs via 040-251 63 34 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.